Pages

Pages - Menu

joi, 10 noiembrie 2016

10 știri incredibile dar adevărate




Fraților, e oficial: Donald Trump va fi președintele Stalelor Unite. Având în vedere că americanii au decis să pună un cartof rasist, misogin și cu perucă în cea mai puternică poziție din lume, dacă ești ca mine, în momentul ăsta nu știi ce să crezi și dacă mai merită să ai încredere în oameni. Așa că am făcut o listă cu 10 știri ciudate, incredibile și amuzante pe care le poți folosi ca pe un fel de antidot la valul de analize politice serioase care urmează să ne umple feed-ul de știri în următoarea perioadă. Să le vedem:
10. Englezii sunt interesați de Donald Trump dar de-a dreptul îngroziți de Toblerone
BBC News, veteranul site-urilor britanice de știri are o secțiune care grupează știrile recente în funcție de numărul de vizionări. Ei bine, ieri, știrea despre ciocolata Toblerone a fost cea mai citită știre de pe site în timp ce viitorul președinte Donald Trump a ajuns cu chiu cu vai pe locul doi.
Se pare că Mondelez Internațional, producătorul de ciocolată Toblerone a mărit distanța dintre triunghiurile de ciocolată. În felul ăsta, varianta mare de ciocolată, care pe vremuri cântărea 400 de grame va cântări doar 360 de acum încolo și cea de 170 de grame se va transforma în una de doar 150.
Sigur, un cretin xenofob a ajuns președintele Americii, dar ce e cu adevărat șocant e spațiul mărit dintre tringhiurile de ciocolată. Se pare că s-a făcut și o petiție online bașca sutele de emailuri furioase din inbox-ul ălora de la Toblerone. Corect, așa ceva nu putem accepta!

9. E un șarpe în avion (fără Samuel Jackson)
Au trecut 10 ani de la mega-hitul Snakes on a plane cu Samuel Jackson și, în sfârșit, s-a întâmplat pe bune. Un șarpe a apărut de nicăieri în timp ce avionul Aeromexico (sau, cum mai corect: Aeromehicooo) zbura către Mexico City. Majoritatea pasagerilor au intrat în panică și au fugit de pe scaunele din jurul șarpelui. Un singur om, un temerar veritabil, adevăratul erou al poveștii, a avut suficientă prezență de spirit să-și scoată telefonul, să filmeze șarpele și să-l pună pe youtube. E vorba, bineînțeles, de userul Todo DTodo, căruia îi mulțimim din suflet.
Ăștia de la AeroMexico au declarat că s-a pornit o investigație, dar, momentan, nu știu cum a ajuns șarpele în avion.
După părerea mea, unul dintre mexicanii din avion îl luase cu el în bagaj cu gândul să-l jupoiae acasă și să-și facă o pereche belea de cizme, ca alea pe care le avea Antonio Banderas în Desperado.

8. Se uita la youtube în camion
Știe toată lume ce responsabilitate e pe capul camionagiilor, având în vedere că stau la volanul unor bestii de câteva tone capabile să pulverizeze instant orice bunicuță care trece strada lent. În situația asta, orice camoinagiu ar beli ochii la șosea, nu? NU.
Un camionagiu englez a fost oprit de poliție îm timp ce mergea pe autostrada M5 … în timp ce se uita pe tabletă la youtube. Recent, o serie de accidente serioase au avut loc pe M5 și poliția era acolo pentru a supraveghea traficul.
Maxima ironie ar fi să se uite un camionagiu la clipul ăsta în camion și să-l oprească poliția în timp ce ascultă știrea asta.

7. Un om a violat o capră.
Dragostea de capră e ceva sublim.
Un om a fost la un pas de moarte după ce o mulțime furioasă a încercat să-l linșeze. Sătenii îl prinseseră cu pantalonii în vine și cu puța în capră. Oamenii au declarat că tânărul de 26 de ani nu era la prima abatere. Mai cucerise și o vacă și o găină.
Simiyu, din Kenya a fost arestat de poliție. Presupun că, în timp ce noi povestim, poliția ia o declarație cât mai amânunțită caprei, vor avea nevoie de ea la proces. Dar stai...mai e: tânărul a spus că se simțea singur și neiubit după ce o fată îl respinsese la o înmormântare care avusese loc în aceeași zi.
În concluzie: fetelor, nu ne mai respingeți când ne dăm la voi la înmormântări, s-ar putea să ne refugiem în capre. De fapt, mai întâi în vaci, apoi găini și la final...capre.

6. Un student a primit 6500 de napolitane de la Kit Kat
Un student a devenit faimos după ce un hoț i-a furat Kit Kat-ul din mașină și, ca să nu se supere, firma de napolitate i-a umplut mașina cu dulciuri.
Săptămâna trecută, o poză postată de Jobbins a deveni virală pe Twitter. E vorba de un șervețel pe care „hoțul de napolitane” l-a lăsat în urma sa. Pe el scrie că omului îi pare rău, dar e foarte pofticios. A văzut Kit Katul prin parbriz, a încercat ușa și, din moment ce era deschisă nu s-a putut abține.
Se pare că, văzând poza, ăștia de la Kit Kat au fost oripilați și i-au umplut mașina studentului cu napolitane ca să îi mai ușureze suferința.

5. Un hoț a fost săgetat în cur în timp ce fugea de la locul faptei
Hoțul a spart o casă din Sidney, Australia, a furat bani, cheile de la mașină și alte obiecte. În timp ce încerca să fure și mașina, proprietarul l-a prins din urmă așa că hoțul a lăsat mașina, a sărit peste un gard și a început să fugă. Pe măsură ce hoțul se făcea din ce în ce mai mic, temerarul proprietar își potrivea săgeata în arc ochindu-l. Cu maximă concentrare, proprietarul a lansat săgeata care a intrat imediat în locul dorit: curul hoțului.
Peste un timp a venit și poliția, a arestat hoțul și a confiscat arcul omului. Nu știm cât de grave sunt rănile inculpatului.

4. Bulgări de zăpadă imenși au fost descoperiți pe plajă
Bulgării se află pe o plajă din Siberia și sunt consecința unui fenomen natural foarte rar. Au o dimensiune cuprinsă între o minge de tenis și una de biliard și sunt toți adunați la un loc, ca și cum cineva i-ar fi lăsat acolo. Primarul satului, Valery Akulov a declarat că până și bătrânii din zonă spun că nu au mai văzut așa ceva. Explicația științifică pentru apariția bulgărilor este bla bla bla, bulgări, bla bla bla plajă în Siberia.

3. Un om își vinde pufulețul pentru 5000 de dolari.
Un american stătea pe canapea și mânca pufuleți. (nimic șocant până acum). Deodată, vede că un pufuleț (pufulete?) are formă de vultur dacă e privit dintr-o parte. Cu pufulețul în mână, americanul a făcut ceva total neașteptat: nu l-a băgat în gură să-l mănânce. În schimb, l-a păstrat și vrea să-l vândă pe Ebay pentru 5000 de dolari. Mă întreb pentru cine a votat…

2. Poliția prinde mașini cu lasoul.
Din câte am înțeles, când nu sunt preocupați de mâncare și studierea atentă a pufuleților (sau de votarea candidatului care seamănă cel mai bine cu un pufuleț), polițiștii americani sunt implicați în urmăriri de mare viteză. De cele mai multe ori, urmăririle astea de mare viteză, pe autostradă, pe contrasens, pot deveni plictisitoare. Așa că, o companie americană a inventat lasoul pentru mașini.
O un dispozitiv care se prinde de roțile din spate ale mașinii urmărite și gata, răufăcătorul e prins.
Dispozitivul e în teste, deocamdată nu a fost folosit într-o urmărire autentică, dar, dacă toate merg bine, cel mai probabil va face parte din echiparea standard a mașinilor de poliție.
Se pare că, din 1979 încoace, 11500 de oameni au murit din cauza urmăririlor de mare viteză, vieți care ar fi putut fi salvate cu lasoul potrivit.

1. Una crede că a lăsat-o Iisus însărcinată
Și de data asta, e vorba de o americancă (ciudat). Haley, o adolescentă de 19 ani a apărut la televizor spunând că poartă în pântece pruncul lui Hristos. Partea cea mai bună e că tipa nu e nici măcar însărcinată, doar s-a îngrășat vreo 10 kile în ultimele săptămâni. (încă o victimă a pufuleților).
Ăia de la emisiune i-au făcut teste de sarcină, teste cu ultrasunete, teste de sânge și alte teste. Toate au demonstrat că nu e însărcinată. Scepticii spun că au făcut toate testele alea ca să își crească audiența pe baza unei fețite bolnave mintal, dar eu cred că pur și simplu nu le-a venit să creadă că nu e un mini-Hristos în burta femeii.
Mama lui Haley a declarat că se teme pentru sănătatea fetiței ei. De notat că tot mama ei a lăsat-o să mergă la televizor și să povestească cum e amanta lui Hristos…

Cam atât pentru astăzi, dacă sunteți curioși să citiți știrile în original, am pus linkuri către toate în descriere. De asemenea, intrați și pe canalul meu secundar de vloguri dacă vreți să vedeți cum reacționează bunică-mea la clipuri vechi Zaiafet.
Dacă doriți să apăreți la finalul unui clip, înregistrați-vă spunând formula magică și trimiteți-mi fișierul pe adresa din descriere.
Până data viitoare, nu uitați să vă abonați, să dați un like și mai ales un share clipului ăsta pe facebook...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu